duminică, 16 noiembrie 2008

Horoscop 17-23 noiembrie

Horoscop 17-23 noiembrie

BERBEC-Destinul va ofera un dar, acordandu-va o posibilitate exceptionala de a avansa pe scara ierarhica.Nu mai fiti orgoliosi,lasa-ti de la dvs.Veti avea ocazia sa faceti cunostinta cu oameni utili, datorita carora visele dvs. privind avansarea in curand vor deveni realitate.Straduiti-va sa faceti o impresie buna noilor dvs. interlocutori, aceasta va contribui la stabilirea unor contacte apropiate si avantajoase.Zi buna - miercuri.

TAUR-Iei o decizie brusca de schimbare a directiei unui eveniment care nu te mai satisface.Crede cu tot sufletul in relatia pe care o ai,partenerul tau chiar te iubeste,nu distruge totul Simti ca, daca vei continua pe aceeasi cale, ori vei pierde timpul fara rost, ori vei ajunge, intr-un final la niste rezultate sub asteptari, pe care deja incepi sa le intrevezi la orizont. Este un moment bun sa te intorci din drum, sa abandonezi sensul pe care ai pornit, si, dupa o perioada de ragaz si de analiza la rece, sa o iei de la capat, cu mai mult curaj.

GEMENI-O veste neplacuta cade din senin si lasa urme profunde in sufletul tau. Desi nu esti genul de om care sufera atat de mult la astfel de situatii neprevazute, acum te ia pe nepregatite si te trimite spre o depresie de toata frumusetea. Ceva iti strica ziua de duminica, toata odihna de peste zi si somnul de peste noapte, ca atare nu-ti face planuri prea amanuntite pentru azi, deoarece un stimul negativ poate modifica totul pe nepusa masa: o boala, o cearta, un incident, o defectiune.Nu dispera,viata merge inainte.

RAC-Parca toate stau pe loc saptamana asta,nu te va deranja foarte tare ragazul la care esti supus din oficiu. Poti profita de o saptamana fara evenimente si fara noutati pentru a te odihni mai mult sau pentru a lenevi putin in jurul unor activitati care nu te solicita prea mult din punct de vedere fizic. Pierzi ore in sir la calculator, in fata televizorului sau – intr-un mod mai constructiv - studiind sau citind o carte. Poate fi o pauza benefica un mod placut.

LEU-Esti plin de viata, dornic de ceva incitant, dar nu vei reusi, cu energia pe care o degaji, sa atragi prea multa lume in planurile tale, pentru ca nu dai de oameni la fel de dinamici ca tine. Unii sunt lenesi, obositi, cauta tot felul de scuze ca sa-i lasi in pace, incat ei nici nu banuiesc ce ocazii bune rateaza daca nu te urmeaza. In compania ta, ar putea avea parte de o duminica excelenta, tonica, amuzanta, dar daca ei nu vor, nu ai cum sa-i obligi!

FECIOARA-La serviciu, ar fi bine sa va descurcati cu chestiunile nerezolvate si sa va ocupati in continuare cu noi treburi si proiecte.Ideile dvs. constructive vor fi acceptate de sefi, care va vor acorda toata increderea.Un important factor al succesului va fi sustinerea celor apropiati, gratie careia va veti intari increderea in propriile forte si veti obtine rezultatul scontat.Zile favorabile - vineri si duminica.

BALANTA-Veti putea solutiona, fara prea mare efort, orice probleme, la fel veti reusi realizarea tuturor celor preconizate.Atmosfera sarbatorilor o veti mai simti o vreme oarecare, avand intalniri la masa festiva cu rudele, cu prieteni.Zile cu noroc - vineri si sambata.

SCORPION-Scorpionii trebuie sa se afle mai mult timp in familie. In ultimele zile, rudele si apropiatii nu prea au avut parte de atentia dvs., de aceea straduiti-va sa corijati acest lucru acum.Zi buna - miercuri.
SAGETATOR-Saptamana este destul de benefica in plan financiar, in aceasta perioada sunt posibile afluxuri banesti si solutionarea problemelor financiare.Nu refuzati o oferta privind angajarea in munca, acaesta munca numai la prima vedere poate parea grea, dar dvs., de altfel, ca intotdeauna, veti face fata in mod onorabil sarcinilor dificile.Zile favorabile - vineri si sambata.

CAPRICORN-Nu uitati de casa, tot ce-i posibil ca va trebui sa va ocupati cu amenajarea interiorului si cu alte treburi de acest gen.Zi reusita - luni.

VARSATOR-Saptamana va fi incarcata cu intalniri, consultari si negocieri cu partenerii.Veti avea succes in sfera profesionala, dar cu conditia cu veti examina meticulos toate problemele si nu veti afisa planurile dvs.Zile favorabile - miercuri si joi.

PESTI-Fiti mai insistent si mai perseverent, astfel veti realiza totul ce v-ati pus in gand si veti obtine succese in multe sfere, in primul rand in cea profesionala.Orientati-va spre luarea unor decizii importante de care va depinde cariera dvs.Zile cu noroc - marti si joi.



0 comentarii: