luni, 3 noiembrie 2008

Horoscopul lunii Noiembrie

Pentru cei interesati de evolutia astrelor in luna noiembrie iata horoscopul general

BERBEC :
Incercati Horoscopul lunii Noiembriesa rezolvati orice problema care poate degenera in conflict familial, pana pe data de 15, pentru ca din 16 incolo rabdarea (pe care oricum n-o posedati in exces) va cam paraseste, si acasa pot izbucni certuri de toata frumusetea. Asigurati-va ca intelegeti bine ceea ce vor ceilalti de la voi, inainte de-a sari cu gura. Ramaneti fermi in problemele de pricipiu, dar aratati-va concilianti in cele marunte si veti avea de castigat. Contactele cu strainatatea va pot aduce mari realizari, la studii straluciti, la fel cum straluciti si in cazul in care aveti aparitii publice. Unii dintre voi pot deveni faimosi.
TAUR:
Horoscopul lunii NoiembrieCa intotdeauna, aceasta perioada a anului va ridica anumite probleme. Vi se pare ca nu detineti controlul in mai multe domenii ale vietii dvs., si fiind un semn fix, asta va deranjeaza destul de tare. Pe 9 s-ar putea sa treceti printr-o adevarata criza emotionala, sunt tulburari provocate de Luna noua in semnul opus, cel al Scorpionului. Acceptati emotiile si lasati-le sa treca prin dumneavoastra, fara a le analiza ori judeca. Din 16 incepand, conjunctura devine defavorabila deplasarilor, lungi sau scurte. Cel mai bine ar fi daca ati putea evita sofatul.
GEMENHoroscopul lunii NoiembrieI:
In primele opt zile ale lunii nu va veti simti nicaieri mai bine ca acasa, mai ales inconjurati de prietenii apropiati. Ulterior insa, s-ar putea sa fiti coplesiti de anumite responsabilitati legate de casa, cum ar fi reparatii neplanuite sau cheltuieli casnice mai mari decat v-ati imaginat. Alta varianta este sa preluati anumite atributii privitoare la ingrijirea unui membru varstnic al familiei sau, dimpotriva, a unui copil. Ambele situatii presupun eforturi pe termen lung si foarte putine satisfactii, cel putin in stadiul acesta.
RAC :Horoscopul lunii Noiembrie
Si o fire pasnica, asa cum e a dvs., are perioade in care ii vine greu sa isi stapaneasca nemultumirile. Acestea au inceput sa iasa la suprafata luna trecuta, iar incepand de la mijlocul lui noiembrie, miscarea retrograda a micului malefic Marte va poate predispune la izbucniri care sa va surprinda si pe dvs. Ca in cazul oricarei planete retrograde, este vorba despre revizuirea trecutului. Pentru a va putea intelege si deci controla iesirile, este important sa va aduceti aminte de situatiile in care nu vi s-a permis sa va afirmati sau sa luati o initiativa la care tineati foarte mult.
LEU:Horoscopul lunii Noiembrie
Toamna asta centrul scenei va atrage mult mai putin ca inainte. Descoperiti placerea discretiei, va dati seama ca statul in culise are avantajele sale si uneori poate fi o pozitie mai favorabila in spectacolul vietii decat cea din lumina reflectoarelor. Pentru unii dintre dvs., aceasta descoperire poate fi o adevarata revelatie. Mai ales ca veti constata ca si atunci cand doriti sa treceti neobservati exista persoane care va remarca insusirile si va pot cere cu insistenta sprijinul. Din 9 incolo va sfatuim sa nu stati prin casa, ci sa iesiti in lume, de preferinta cu gasca de prieteni. Tot acum este o perioada potrivita pentru a incepe sa invatati lucruri noi ori sa strangeti informatii asupra unor subiecte care va intereseaza.
FECIOHoroscopul lunii NoiembrieARA :
Bucurati-va din plin de primele opt zile ale lunii, cand echilibrul dvs. interior este reflectat de evenimentele care se petrec in viata dvs. in aceasta perioada. Va bucurati de caldura si stabilitate si ar fi bine sa lasati deocamdata deoparte ambitiile si proiectele pe termen lung. Daca in aceasta perioada Saturn nu va permite sa va orientati energia in exterior, catre proiecte practice, luati asta ca pe un semn ca ar trebui sa treceti printr-un proces de introspectie. Obstacolele pe care le puteti intalni in aceasta perioada sunt adesea un alt semn ca ar fi bine sa va opriti si sa va examinati motivatiile si mecanismele psihologice care v-au guvernat viata pana in prezent.
BALANTA:
Pe dvs. va aHoroscopul lunii Noiembriesteapta, din 9 incolo, o luna cum nu se poate mai placuta, in compania micului benefic Venus, planeta care va guverneaza zodia. Intre 3 si 11, Mercur se ingrijeste ca tactul si diplomatia sa va insoteasca in discutiile cu ceilalti, deci daca aveti de tratat subiecte delicate, acesta este intervalul in care le puteti aborda cu sanse maxime de-a ajunge la o solutie amiabila. In cazul in care vi se cere sa mediati un conflict, puteti fi 99% siguri ca reusiti sa obtineti reconcilierea partilor. Probabil ca veti avea ocazia sa calatoriti mult luna aceasta si unde veti ajunge, veti lasa o impresie puternica. Comunicarea cu anturajul decurge cu usurinta, dar nu este superficiala. Va vine usor sa aflati secrete si/sau sa obtineti informatii neobisnuit de complexe ori fascinante.
SCORPION:
Sunteti Horoscopul lunii Noiembrieplini de energie, si personalitatea dvs. se face remarcata cu si mai multa pregnanta ca de obicei. Intre 12 si 22 va puteti ocupa de mai multe lucruri in acelasi timp, pastrandu-va nivelul de concentrare, deci puteti face progrese semnificative in mai multe directii. Este insa important sa fiti siguri asupra domeniilor in care v-ati propus sa atingeti anumite scopuri. Pentru o reusita mai rapida si mai completa, ar fi indicat sa cereti sprijin din partea celor in masura sa va ajute. In societate va veti simti bine pana pe data de 8, dar apoi pot aparea probleme, in sensul ca membrii grupului din care faceti parte pot avea din ce in ce mai multe pretentii fata de dvs. Cu toate ca aceste exigente pot sa vi se para suparatoare, este bine sa va straduiti sa-i multumiti, cat de cat, pe prietenii care va tot cer cate ceva.
SAGETATOR:
Cel mai tHoroscopul lunii Noiembriearziu in cea de-a doua jumatate a acestei luni, va veti simti in stare sa cuceriti lumea - sau, ma rog, acea parte din lume care va intereseaza in mod deosebit. Sunteti doldora de energie si sunteti perfect capabili sa faceti eforturi sustinute, fara a va pierde concentrarea. De dvs. depinde sa alegeti in ce domeniu al vietii dvs. doriti sa excelati, sa va demonstrati puterea. Se prea poate ca luna asta sau cea care urmeaza, un proiect in care ati investit foarte multa energie in ultimii ani sa reuseasca brusc si nu oricum, ci intr-un mod de-a dreptul spectaculos.
CAPRICORN:
Toata lumea vreHoroscopul lunii Noiembriea ceva de la dvs. si va este imposibil sa-i multumiti pe toti. In plus, aveti si dvs. o multime de treburi personale de finalizat si nimeni nu pare sa inteleaga asta. Ar trebui sa fiti categorici cu cei care va asalteaza, pentru ca doar daca va asigurati o oaza de liniste veti reusi sa va duceti cu bine la capat toate lucrurile care se cer facute. In primele opt zile ale lunii este bine sa calatoriti, cu cat mai departe, cu atat mai bine. La drum puteti lega prietenii care pot dura o viata. Din 9, excursiile in strainatate pot fi presarate cu obstacole, sub forma de amanari, intarzieri sau dificultati cu autoritatile pe parcursul drumului. Calatoriile de studii si cele in interes profesional, deci cele care presupun munca si disciplina, se pot dovedi cruciale pentru atingerea unui statut profesional superior.
VARSATOR:
Noiembrie este o luna imHoroscopul lunii Noiembrieportanta pentru dvs., pentru ca planeta Neptun, care va traverseaza zodia, trece din nou in miscare directa, dupa o jumatate de an de miscare retrograda. Va veti simti ca si cand cineva va ia o panza de pe ochi. Scapati de unele incertitudini sau va obisnuiti sa traiti cu ele. Dificile se anunta primele doua zile ale lunii, data de 15 si ultimele trei zile ale lunii. Calatoriile efectuate incepand din data de 9 va priesc din toate punctele de vedere, iar la scoala nimeni nu are de ce sa se planga de prestatiile dvs.
PESTI:
Evenimente surprinzatoare, lucruri ascunse ce ies la iveala intr-un mod dramatic si nesteptat va pot intoarce viata pe dos, mai ales in jurul datei de 25. Incercati sa lasati deoparte oHoroscopul lunii Noiembrierice asteptari din partea prietenilor, ca sa nu fiti loviti de dezamagiri. In ultimele zile ale lunii veti putea avea anumite revelatii cu privire la propriul dvs. psihic. Daca nu veti fugi de adevarurile pe care le descoperiti, ci constientizati anumite laturi ale comportamentului dvs., veti putea face un pas important in autocunoastere. Un pas important in aceasta directie poate consta in participarea la un curs sau intreprinderea unei calatorii. In ambele situatii, felul in care priviti lucrurile castiga atat in perspectiva, cat si in profunzime. Castigul dvs. va fi direct proportional cu masura in care sunteti dispusi sa va deschideti mintea si inima catre nou.
Sursa: Formula AS

0 comentarii: