duminică, 23 noiembrie 2008

Statusuri de Craciun


Statusuri de Craciun

Iata aici o mica colectie de statusuri pentru Craciun si Revelion,haideti sa incepem luna decembrie,luna cadourilor cum se cuvine,in haine noi de sarbatore:

Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca si implinire. Fie ca de Craciun sa ti se indeplineasca toate dorintele, iar Anul Nou sa te surprinda alaturi ce cei pe care ii iubesti.

Sarbatorile de iarna sa va aduca multe bucurii, surprize si indeplinirea tuturor dorintelor

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin.

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!

0 comentarii: