duminică, 23 noiembrie 2008

Vremea in saptamana 24-30 noiembrie


Vremea se va raci accentuat in toate regiunile tarii, vantul va prezenta intensificari si vor fi precipitatii pe arii extinse.
In Banat vremea va fi rece, cu temperaturi situate intre -6C si 6C,normale pentru aceasta perioada a anului.La Arad,luni, marti si miercuri cerul va fi partial noros,cu posibile precipitatii sub forma de ninsoare.La Timisoara,marti vor fi precipitatii sub forma de ploaie iar mercurul din termometre va inidca o minima de -2C si o maxima de 8C.
In Transilvania va fi vreme rece,cu temperaturi maxime cuprinse in intervalul -4C si -3C,cerul va fi mai mult noros iar local va ninge.La Cluj-Napoca minimele din saptamna 24-30 noiembrie vor fi cuprinse intre -2C (marti) si -7C (duminica si joi),miercuri posibil ninsoare.
In Muntenia vremea va fi rece,cu temperaturi maxime cuprinse in intervalul 2C si 8C,cerul va fi variabil,vantul va batea moderat cu intensificari pe alocuri,presiunea atmosferica in usoara crestere.La Bucuresti cerul va fi senin cu temperaturi cuprinse in intervalul 4C si o minima de -3C luni,iar marti soarele isi va face aparitia pe cer mercurul din termometre urcand pana la 11C.Miercuri si joi,cer partial noros.
In Moldova vremea rece dar normala pentru aceasta perioada a anului,temperatura maxima va fi undeva intre 1C si 6C,cerul va fi variabil iar presiunea atmosferica in usoara cretere.La Iasi marti si miercuri vor fi precipitatii sub forma de ploaie.Luni si joi cerul va fi partial noros cu temperaturi cuprinse intre 1C si -1C.

0 comentarii: