joi, 13 noiembrie 2008

Numerologie

Numerologie

Numerologia este o stiinta a numerelor. Fiecare cifra are o valoare numerica ce realizeaza o anumita vibratie cosmica ce influenteaza persoana. Suma cifrelor din data de nastere precum si suma cifrelor derivate din nume realizeaza o retea de vibratii cosmice, caracteristica fiecarei persoane in parte. Aceste sume arata caracterul persoanei, destinul, motivatia si care sunt talentele native pe care le poseda,dar si defectele si predispozitia spre o anumita afectiune,boala.

Numarul 1: Initiator al actiunilor, formator de opinii,spirit de pionierat, conducator,lider, independent,egoist, realizator, individualist,tendinte de izolare,mandru.
Numarul 2: Spirit de cooperare,bun negociator, adaptabilitate, respect pentru ceilalti, bun partener, receptiv,onest,mediator,maleabil.
Numarul 3: Capacitate de exprimare, emana exuberanta,placut,exprimare verbala,vulcanic, capacitate de a stabili relatii sociale, spirit artistic, bucuria de a trai,sufera daca nu are relatii sociale,tot timpul trebuie sa fie in centru atentiei.
Numarul 4: Baze solide,analitic, ordine, solicitudine, lupta impotriva limitarilor, dezvoltare continua,rational.
Numarul 5: Expansivitate,darnic cu persoanele care i-au castigat respectul, spirit vizionar, aventurier, traieste clipa,libertate folosita in mod constructiv,receptiv,deschis la nou,temerar.
Numarul 6: Responsabilitate, spirit protector, ocrotitor,empatic, echilibru, capacitatea de a-i intelege pe ceilalti,rational.
Numarul 7: Spirit analitic, intelegere, cunoastere, studiu, meditatie,transcedental,mistic.
Numarul 8: Pragmatism, dorinta de a obtine o pozitie sociala, dorinta de putere, materialism,teluric.
Numarul 9: Spirit umananitar, generozitate, altruism, capacitate de exprimare artistica.

0 comentarii: