luni, 10 noiembrie 2008

Tarot,horoscop si alte practici oculte

tarot,horoscop
Pentru ca tot e un blog comercial iata unul din sutele de anunturi gasite pe net cu aceasta tematica:
"Ghicitoare in carti / tarot unguresc nu rata ocazia sa iti afli viitorul, daca ai o nelamurire poti afla oricand adevarul. te iubeste? te inseala? vrei sa aflii ceva despre dragoste, sanatate? atunci suna.........."
Cati dintre noi nu e curios sa isi afle viitorul,sa isi rezolve problemele sentimentale,financiare cat mai repede.Oare e posibil,oare chiar e magie? Sau totul poate fi explicat stiintific si filtrat prin ratiunea umana.Iata mai jos o descriere a acestor practici:

Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata. Harta numerelor este formata din cifrele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.
Pentru a-ti afla care este Numarul destinului tau trebuie sa aduni cifrele care formeaza data de nastere. Operatia se repeta pana se obtine un singur numar.

Zodiacul este o carte de astrologie ce cuprinde preziceri asupra destinului şi comportamentului oamenilor, potrivit zodiei în care s-au născut precum şi o zonă a sferei cereşti în care se află toate cele 12 constelaţii corespunzătoare lunilor anului, respectiv zodiilor.

Horoscopul este o reprezentare grafică a poziţiei stelelor, cu ajutorul căruia astrologii pot prezice soarta unei persoane, în raport cu data naşterii sale.

0 comentarii: